Nieuwe Schutting met betonpalen

Houten schutting met betonnen palen en tussenschot

Onze schutting was omgewaaid, en ze hebben een nieuwe schutting geplaatst. Uiterst netjes gedaan, en ook nog alles opgeruimd en schoongeveegd. Heel blij dat ik deze mensen het hebt laten uitvoeren.

Dakbedekking vernieuwen

Dakbedekking vernieuwen plat dak

Keurig werk geleverd, netjes op tijd.

Tuinhuisje

Tuinhuisje geplaatst in mijn tuin. Top gedaan!

Dakkapel / Dak Repareren

Review via https://www.werkspot.nl/profiel/klussenbedrijf-goudsmid/reviews

Lek in dakkapel repareren

lekkage dakkapel

Klaas is een vriendelijke man die snel en goed werk heeft geleverd. Onze dakkapel lekte ernstig, klaas kwam aan en is direct het dak op gegaan. Heeft toen foto’s gemaakt van de schade en was in staat dit direct te herstellen! Hierna hebben we ook weer foto’s gekregen van het gerepareerde dak! Al met al […]

Tuinhuis

Klusbedrijf goudsmid heeft onze tuinhuisje in elkaar gezet en geplaatst. We wilden dit zelf doen maar kwamen er niet uit hoe het moest. Netjes gedaan en alles keurig achtergelaten, top.

Bomen snoeien

Klaas en Elian hebben bij mij de coniferen gesnoeid die meer dan 3 meter hoog zijn. mooi en strak gedaan, en ook alles netjes opgeruimd..

Muur spuiten in huis

We wilden onze woonkamer voorzien van een latex laag, nadat we hadden gebeld, gaven ze door dat ze iemand zouden sturen. Na een paar uur stond ene schuurman totaalonderhoud voor onze deur. We hebben doorgenomen wat we wilden en hij heeft netjes alle wanden in de latex gespoten.

Tuin met schuttingen

Schutting met betonelementen

mooie nieuwe schuttingen en uitermate goed recht geplaatst. gelijk het grind aangeharkt voor ons.

Lekkage keuken

We hadden een grote lekkage in de bijkeuken en hebben klaas gebeld die de volgende dag al kwam kijken. Bleek een hele scheur in de dakbekleding te zitten. Na ongeveer 2 uurtjes was hij klaar, en tot op heden is alles nog dicht. We zijn hier super blij mee.