Welke diensten Levert

Klussenbedrijf-Goudsmid

Tuin Renovatie

Uw tuin aanpassen of geheel veranderen? Wij van Klussenbedrijf-Goudsmid kunnen u hier in voorzien. Van het plaatsen van een carport, prieel, schuttingen of een tuinhuisje en het straatwerk. Ook kunnen we nieuwe graszoden en beplantingen aanbrengen of nieuwe plantenbakken en borders aanleggen.

Klik hier voor meer info.

Vijverbouw

U wilt een vijver laten bouwen of u kunt hulp gebruiken bij het aanleggen ervan, dan bent u bij Klussenbedrijf-Goudsmid aan het juiste adres. Vanzelfsprekend laten wij u zoveel mogelijk zelf doen, verder kunnen wij u ondersteunen met het grondwerk,metselwerk, bestrating, vijverbouw of klein grondwerk.

Klik hier voor meer info.

Houten Meubels

Tuinmeubels of huismeubels, wij van Klussenbedrijf-Goudsmid maken meubels van o.a. steigerhout of geïmpregneerd hout. Voor de tuin kunt u denken aan een loungeset, tuintafel, plantenbakken, keukens, kliko bakken, enz. Voor binnen o.a wandmeubels, tafels, banken, enz.

Verder maken we honden bench, konijnenhokken, enz.

Klik hier voor meer info.

Dakbedekkingen

Dakbedekking voor huis, schuur, overkapping en bedrijfsruimte. Wij leggen en plaatsen alle soorten van dakbedekking. Denk hierbij aan TPO, Epdm, Folie, PVC, Isolatie, Singels en Brandrollen. Ook brengen wij doorvoeren, afvoeren, daktrimmen, lijsten en het plaatsen van dakluiken. We maken uw dak strak en waterdicht.

Klik hier voor meer info.

Onderhoud

Onderhoud aan nieuwbouw en bestaande woningen. Wij van Klussenbedrijf-Goudsmid kunnen alle onderhoud voor u verrichten. Denk hierbij aan het vervangen of repareren van houtwerk, schilderwerk, bepleistering, dakbedekking, enz. Ook voor het onderhoud van uw tuin, vijver, terras, enz.

Klik hier voor meer info.

Timmerwerk

Timmerwerk van tuinhuisjes, schuttingen, priëlen en overkappingen, maar ook timmerwerk voor in huis. Wij van Klussenbedrijf-Goudsmid plaatsen ook keukens, badkamermeubels, tussenwanden en alle bijbehorende timmerwerkzaamheden.  Ook voor meubels van o.a. steigerhout of geïmpregneerd hout. 

Klik hier voor meer info.